We hebben de inschrijving voor Het Gooi Bevrijd 2023 gesloten want we zitten vol!!
De inschrijving van Het Gooi Bevrijd 2023 is vanaf dit moment gesloten! Het maximale aantal voertuigen is gehaald!
Wat een ongelooflijke animo is er voor ons evenement! Fantastisch!
We hebben de 60 voertuigen gehaald en moeten helaas de inschrijving sluiten. We zouden zo graag groter willen maar de beperkte ruimte in de kleine dorpjes in en rond Het Gooi laten dat simpelweg niet toe.
Als u nu nog inschrijft komt u automatisch op een reservelijst terecht. Deze wordt ingevuld op volgorde van inschrijving.
Meer nieuws volgt zo spoedig mogelijk.
The registration for Het Gooi Bevrijd 2023 is closed from this moment! We've reached the maximum number of vehicles!
When you register now you will be placed on a reserve list which will be filled in order of registration.
More news will follow as soon as possible.


Het is zover! u kunt zich alvast voorbereiden op de inschrijving voor Het Gooi Bevrijd 2023 welke zaterdag 4 maart om 12:00u 's middags open gaat.
Dit betekent dat u nu al de formulieren kunt invullen maar pas zaterdag 4 maart vanaf 12:00u kunt versturen.

De eerste knop brengt u naar het digitale inschrijfformulier. Dit is verreweg de makkelijkste manier van inschrijven. Het wijst zich van zelf, rekent de bedragen automatisch voor u uit en u kunt desgewenst midden in de inschrijving stoppen. U kunt het formulier opslaan tot waar u gekomen bent en hier op een nader tijdstip mee verder gaan! 


De tweede knop is voor het downloaden en/of printen van het formulier als u deze met de hand (of digitaal) wilt invullen. U kunt het formulier vervolgens (scannen en)  per email of over de post versturen.Hieronder vindt u de inschrijfformulieren voor Het Gooi Bevrijd 2023 in PDF die u kunt downloaden, digitaal of analoog invullen en weer retour sturen.

Maar voor u begint:


Lees dit eerst!!!

Ondanks alle aankondigingen van het openen van de inschrijvingen op 4 maart aanstaande zijn er helaas deelnemers die, waarschijnlijk door hun onbedwingbare enthousiasme, toch hun inschrijfformulier èn betaling al inzenden. Deze moeten wij, zoals aangegeven, als niet verzonden beschouwen!

De reden dat de formulieren al online staan is om een ieder de kans te geven rustig de formulieren te voorzien van de juiste informatie en het voorkomen van incomplete formulieren waardoor wij, als organisatie, extra werk krijgen.

 


Mocht u problemen ondervinden met inschrijven of vragen hebben, stuurt u even een mailtje naar inschrijving@hetgooibevrijd.nl en we zorgen dat u zsm op weg geholpen wordt! 

Digitaal Inschrijven Het Gooi Bevrijd 2023Inschrijfformulier Het Gooi Bevrijd 2023

 

 
 
 
E-mailen
Instagram